Büyükşehir Belediye Başkanımızın Ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanımızın Ziyareti
Uzmanlık İsteyen Her Projede
BİZ VARIZ !

Büyükşehir Belediye Başkanımızın Ziyareti

Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Alinur AKTAŞ ve Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Şantiyemizi ziyaret etti.

Yafa Grup A.Ş. yükümlülüğünde yapımı devam eden Çalı (Bursa-Kayapa-Mustafa Kemal Paşa) yolu yapım işinde, yapılan çalışmaları yakından takip eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Milletvekili Mustafa Esgin çalışmaları yerinde görmek ve temaslarda bulunmak için şantiyemizi ziyaret ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar BİLGİN eşliğinde Yapım işlerini yerinde görerek incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Alinur AKTAŞ ve Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ziyaret sonrası birer açıklamalarda bulunarak. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Alinur AKTAŞ

“Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü işbirliği ile eylül ayı itibariyle bölgede çalışmalar başladı. İlk 3 kilometrelik kısmı, ‘kamulaştırmalar ve yapım da dahil’ bir buçuk ay sonra yani aralık sonu itibariyle bitirmiş olacağız. Kalan 3 kilometrelik kısımla alakalı proje çalışmaları hazırlandı. Akabinde onu da devam ettirmek istiyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile o kısmı da görüşüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanımıza, milletvekillerimize, genel müdüre, bölge müdürüne ve çalışmaya destek olan herkese teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.


Bursa Milletvekili Mustafa Esgin,

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirdiği ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nün yapımını üstlendiği Beşevler’den Çalı’ ya, oradan Kayapa ve Hasanağa’ ya kadar uzanan yol çalışmasının ilk etabının hızla tamamlandığını söyledi. Yolun Beşevler, Kültür, Üçevler, Demirci, Çalı ve Kayapa mahallelerini kapsamasının yanında sanayiye de hitap ettiğini belirten Esgin, Kayapa ve Hasanağa tarafında da yoğun nüfus artışının yaşandığını söyledi. Yatırımın hizmete alınmasıyla birlikte Bursa şehir içi trafiği ile İzmir Yolu’ndaki yoğunluğun azalacağını dile getirdi.

İlgili Video
En Çok Okunan Haberler